EB reaaaaally slow lately

Share your thoughts or ask all your questions about ExpressoBeans here.
User avatar
mfaith
EB Team Emeritus
Posts: 52227
Joined: Fri Jun 06, 2014 4:50 pm
Location: Austin, TX

Mon Oct 31, 2016 2:08 pm

RadioactiveToy wrote:Anyone else getting the 502 error when trying to search for something off the main page? Been getting it a lot over the last few days.
Yeah, this last week, the db search has been wonky.
So it goes...
User avatar
veltri
Art Expert
Posts: 4487
Joined: Mon Oct 25, 2010 8:04 pm

Mon Oct 31, 2016 2:24 pm

In the meantime, a Google search still works.
strongstuff wrote: i want to watch those fools squirm.
ImageImageImageImageImage
User avatar
mfaith
EB Team Emeritus
Posts: 52227
Joined: Fri Jun 06, 2014 4:50 pm
Location: Austin, TX

Fri Nov 04, 2016 8:04 pm

Adding art is brokst as of this morning. Also can't add ebay auctions to listings. Getting 502 errors on both.
So it goes...
User avatar
Codeblue
Yaks 2 Much
Posts: 50968
Joined: Sun Nov 07, 2004 1:00 am
Location: Expresso Beans

Fri Nov 04, 2016 11:07 pm

All the band aids is fallin off.
RupertPupkin wrote:I live by this rule and this rule alone: people are drymounting idiots.
User avatar
mfaith
EB Team Emeritus
Posts: 52227
Joined: Fri Jun 06, 2014 4:50 pm
Location: Austin, TX

Sat Nov 05, 2016 8:34 am

Hmmmm. Two new art submissions that I'd received 502 errors on have now been added... So I'm wondering if they actually did go through, but the 502 error came on the "completed" page. If that's the case, it probably means there were like 1000 duplicates of me trying to re-submit periodically over the course of yesterday testing it out. :oops:
So it goes...
User avatar
1nkling
Site Admin
Posts: 4295
Joined: Fri May 11, 2012 7:08 pm
Location: UK

Sat Nov 05, 2016 3:48 pm

mfaith wrote:Hmmmm. Two new art submissions that I'd received 502 errors on have now been added... So I'm wondering if they actually did go through, but the 502 error came on the "completed" page. If that's the case, it probably means there were like 1000 duplicates of me trying to re-submit periodically over the course of yesterday testing it out. :oops:
Yeah, does look like things are getting through even though there are errors.

There are a load of duplicates but none of yours by the looks of it.
My up to date trades and ISOs.
User avatar
mfaith
EB Team Emeritus
Posts: 52227
Joined: Fri Jun 06, 2014 4:50 pm
Location: Austin, TX

Sat Nov 05, 2016 4:09 pm

1nkling wrote:
mfaith wrote:Hmmmm. Two new art submissions that I'd received 502 errors on have now been added... So I'm wondering if they actually did go through, but the 502 error came on the "completed" page. If that's the case, it probably means there were like 1000 duplicates of me trying to re-submit periodically over the course of yesterday testing it out. :oops:
Yeah, does look like things are getting through even though there are errors.

There are a load of duplicates but none of yours by the looks of it.
Whoever approved them, probably cleaned up after me. Sorry to whoever that was. >_<
So it goes...
User avatar
fredo
Art God
Posts: 25569
Joined: Wed Jan 28, 2009 7:26 pm
Location: ENZEE

Sun Nov 06, 2016 4:56 pm

You guys gettin' much in the way of complaints from the bot community? I can imagine this has been a harrowing time for them.
just a foil for me today, thanks
Laguy34
Art Connoisseur
Posts: 500
Joined: Wed May 29, 2013 4:57 pm

Wed Nov 09, 2016 1:04 pm

Still can't add ebay auctions.
User avatar
mfaith
EB Team Emeritus
Posts: 52227
Joined: Fri Jun 06, 2014 4:50 pm
Location: Austin, TX

Wed Nov 09, 2016 6:49 pm

Looks like the 502 on new art additions has been fixed.
So it goes...
Diabolos80
Art Expert
Posts: 3967
Joined: Tue Jun 23, 2015 2:54 am

Wed Nov 16, 2016 8:06 pm

Been having this issue for a while now: When I try to post, it makes me log in again. It happens sporadically, but often. And if I don't sign back in but just go straight back to the forum main page, my name is still at the bottom indicating that I am still logged in.
I've cleared my cookies. I've made sure I wasn't signed in on any other devices. It only happens on my iPhone. Laptop and desktop at work don't have this issue.
Thoughts? Similar stories? Solutions? Degradations?
User avatar
1nkling
Site Admin
Posts: 4295
Joined: Fri May 11, 2012 7:08 pm
Location: UK

Thu Nov 17, 2016 7:29 am

That's nearly always a cookie issue but it sounds like you've already done what I would have suggested. Check how your browser is set to handle cookies too maybe? It may be expiring them because of a setting.
My up to date trades and ISOs.
Diabolos80
Art Expert
Posts: 3967
Joined: Tue Jun 23, 2015 2:54 am

Thu Nov 17, 2016 10:32 am

thanks for the reply, ink. I'm just gonna blame it on the iphone and deal with it.
User avatar
cotis
Art Expert
Posts: 4304
Joined: Thu Jul 05, 2012 11:03 pm
Location: USA

Wed Dec 14, 2016 9:00 pm

anyone else no longer receiving email notifications of messages?
User avatar
thefool
Art Connoisseur
Posts: 887
Joined: Thu Dec 06, 2012 10:51 pm

Fri Dec 16, 2016 6:01 pm

cotis wrote:anyone else no longer receiving email notifications of messages?
received an email about a message yesterday. didn't receive a message when added art was approved.
Post Reply