EB reaaaaally slow lately

Share your thoughts or ask all your questions about ExpressoBeans here.

Postby mfaith on Mon Oct 31, 2016 2:08 pm

RadioactiveToy wrote:Anyone else getting the 502 error when trying to search for something off the main page? Been getting it a lot over the last few days.

Yeah, this last week, the db search has been wonky.
User avatar
mfaith
EB Team
 
Status: Active
Posts: 31138
Joined: Fri Jun 06, 2014 4:50 pm
Location: Austin, TX
Image Image ImageImage

Postby veltri on Mon Oct 31, 2016 2:24 pm

In the meantime, a Google search still works.
User avatar
veltri
Art Expert
 
Status: Active
Posts: 4358
Joined: Mon Oct 25, 2010 8:04 pm
strongstuff wrote:i want to watch those fools squirm.


Image Image Image Image Image

Postby mfaith on Fri Nov 04, 2016 8:04 pm

Adding art is brokst as of this morning. Also can't add ebay auctions to listings. Getting 502 errors on both.
User avatar
mfaith
EB Team
 
Status: Active
Posts: 31138
Joined: Fri Jun 06, 2014 4:50 pm
Location: Austin, TX
Image Image ImageImage

Postby Codeblue on Fri Nov 04, 2016 11:07 pm

All the band aids is fallin off.
User avatar
Codeblue
Art God
 
Status: Active
Posts: 47536
Joined: Sun Nov 07, 2004 1:00 am
Location: Expresso Beans
RupertPupkin wrote:I live by this rule and this rule alone: people are drymounting idiots.

Postby mfaith on Sat Nov 05, 2016 8:34 am

Hmmmm. Two new art submissions that I'd received 502 errors on have now been added... So I'm wondering if they actually did go through, but the 502 error came on the "completed" page. If that's the case, it probably means there were like 1000 duplicates of me trying to re-submit periodically over the course of yesterday testing it out. :oops:
User avatar
mfaith
EB Team
 
Status: Active
Posts: 31138
Joined: Fri Jun 06, 2014 4:50 pm
Location: Austin, TX
Image Image ImageImage

Postby 1nkling on Sat Nov 05, 2016 3:48 pm

mfaith wrote:Hmmmm. Two new art submissions that I'd received 502 errors on have now been added... So I'm wondering if they actually did go through, but the 502 error came on the "completed" page. If that's the case, it probably means there were like 1000 duplicates of me trying to re-submit periodically over the course of yesterday testing it out. :oops:


Yeah, does look like things are getting through even though there are errors.

There are a load of duplicates but none of yours by the looks of it.
User avatar
1nkling
Site Admin
 
Status: Active
Posts: 4107
Joined: Fri May 11, 2012 7:08 pm
Location: Devon, England

Postby mfaith on Sat Nov 05, 2016 4:09 pm

1nkling wrote:
mfaith wrote:Hmmmm. Two new art submissions that I'd received 502 errors on have now been added... So I'm wondering if they actually did go through, but the 502 error came on the "completed" page. If that's the case, it probably means there were like 1000 duplicates of me trying to re-submit periodically over the course of yesterday testing it out. :oops:


Yeah, does look like things are getting through even though there are errors.

There are a load of duplicates but none of yours by the looks of it.

Whoever approved them, probably cleaned up after me. Sorry to whoever that was. >_<
User avatar
mfaith
EB Team
 
Status: Active
Posts: 31138
Joined: Fri Jun 06, 2014 4:50 pm
Location: Austin, TX
Image Image ImageImage

Postby fredo on Sun Nov 06, 2016 4:56 pm

You guys gettin' much in the way of complaints from the bot community? I can imagine this has been a harrowing time for them.
User avatar
fredo
Art God
 
Status: Active
Posts: 23177
Joined: Wed Jan 28, 2009 7:26 pm
Location: ENZEE
just a foil for me today, thanks

Postby Laguy34 on Wed Nov 09, 2016 1:04 pm

Still can't add ebay auctions.
Laguy34
Art Connoisseur
 
Status: Active
Posts: 486
Joined: Wed May 29, 2013 4:57 pm

Postby mfaith on Wed Nov 09, 2016 6:49 pm

Looks like the 502 on new art additions has been fixed.
User avatar
mfaith
EB Team
 
Status: Active
Posts: 31138
Joined: Fri Jun 06, 2014 4:50 pm
Location: Austin, TX
Image Image ImageImage

Postby Diabolos80 on Wed Nov 16, 2016 8:06 pm

Been having this issue for a while now: When I try to post, it makes me log in again. It happens sporadically, but often. And if I don't sign back in but just go straight back to the forum main page, my name is still at the bottom indicating that I am still logged in.
I've cleared my cookies. I've made sure I wasn't signed in on any other devices. It only happens on my iPhone. Laptop and desktop at work don't have this issue.
Thoughts? Similar stories? Solutions? Degradations?
Diabolos80
Art Expert
 
Status: Active
Posts: 3967
Joined: Tue Jun 23, 2015 2:54 am

Postby 1nkling on Thu Nov 17, 2016 7:29 am

That's nearly always a cookie issue but it sounds like you've already done what I would have suggested. Check how your browser is set to handle cookies too maybe? It may be expiring them because of a setting.
User avatar
1nkling
Site Admin
 
Status: Active
Posts: 4107
Joined: Fri May 11, 2012 7:08 pm
Location: Devon, England

Postby Diabolos80 on Thu Nov 17, 2016 10:32 am

thanks for the reply, ink. I'm just gonna blame it on the iphone and deal with it.
Diabolos80
Art Expert
 
Status: Active
Posts: 3967
Joined: Tue Jun 23, 2015 2:54 am

Postby cotis on Wed Dec 14, 2016 9:00 pm

anyone else no longer receiving email notifications of messages?
User avatar
cotis
Art Expert
 
Status: Active
Posts: 3114
Joined: Thu Jul 05, 2012 11:03 pm
Location: USA

Postby thefool on Fri Dec 16, 2016 6:01 pm

cotis wrote:anyone else no longer receiving email notifications of messages?


received an email about a message yesterday. didn't receive a message when added art was approved.
User avatar
thefool
Art Connoisseur
 
Status: Active
Posts: 870
Joined: Thu Dec 06, 2012 10:51 pm

PreviousNext

Return to Help and Suggestions



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests