Photo Missing On Item In Public Collection View

Share your thoughts or ask all your questions about ExpressoBeans here.

Postby da1bearsfan on Thu Aug 17, 2017 9:45 am

Hi There - One of the images for an item in my collection does not show itself when you look at the entire collection. When you click into the individual page of that item, it does have an image, so it is not that it is missing or anything. How does this get fixed? (See attached image) Thanks!
Attachments
missing.PNG
missing.PNG (206.04 KiB) Viewed 661 times
da1bearsfan
Member
 
Status: Active
Posts: 3
Joined: Mon Jul 17, 2017 12:46 am

Postby electrachrome on Thu Aug 17, 2017 10:51 am

the site is running older code and there are some occasional bugs. instead of patching the many old problems we are focusing on an overall site redesign that hopefully will fix everything. please bare with us.
User avatar
electrachrome
EB Team
 
Status: Active
Posts: 17570
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:00 am
Location: Boston

Postby da1bearsfan on Thu Aug 17, 2017 12:40 pm

electrachrome wrote:the site is running older code and there are some occasional bugs. instead of patching the many old problems we are focusing on an overall site redesign that hopefully will fix everything. please bare with us.


Ok, thanks! Do you have a timeline as to when that will go live?
da1bearsfan
Member
 
Status: Active
Posts: 3
Joined: Mon Jul 17, 2017 12:46 am

Postby alittle on Thu Aug 17, 2017 3:08 pm

luls
User avatar
alittle
Art Freak
 
Status: Active
Posts: 15277
Joined: Fri Oct 05, 2012 9:10 am
Image


Return to Help and Suggestions



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests