Site Changes

Official Expresso Beans Art News.

Postby Yamar on Wed Nov 03, 2004 10:32 pm

Text is a little more basic on my screen, but if it's helping everyone else deal with it then it's great. All works for me, but it did yesterday and before too.
User avatar
Yamar
Site Admin
 
Status: Active
Posts: 15193
Joined: Thu May 29, 2003 12:00 am
Location: Ithaca, NY
Tra la la la la...

Postby sunsetbrew on Wed Nov 03, 2004 10:41 pm

What do you mean by text being basic. Are we talking fonts? I can change those things....
User avatar
sunsetbrew
Art Expert
 
Status: Active
Posts: 3613
Joined: Thu May 29, 2003 12:00 am
Image

Postby Yamar on Thu Nov 04, 2004 8:03 am

Yeah, the font seems more "basic" - not a bad thing, just different. Ya know?

I think what is making me think it looks more that way (when I actually look and think about it for a bit) is that the header topics/options are all condensed to take up the left 2/3 of my top bar instead of being spaced out across the whole of it (like it was earlier in the week). Not a big thing and definitely not a problem. Just trying to put my finger on what looks askew...
User avatar
Yamar
Site Admin
 
Status: Active
Posts: 15193
Joined: Thu May 29, 2003 12:00 am
Location: Ithaca, NY
Tra la la la la...

Postby dougr on Thu Nov 04, 2004 11:30 am

i actually like the choice of fonts for the new menus - changing them to bold and to upper/lower case helps unify the site's look by matching the same font used throughout the site. before, the all-caps, unbold, spaced-way-out sort of washed away imho, and didn't tie together with the other fonts on the page...
User avatar
dougr
Site Admin
 
Status: Active
Posts: 9741
Joined: Mon Jan 05, 2004 1:00 am

Postby morst on Thu Nov 04, 2004 1:05 pm

asthma wrote:
sunsetbrew wrote:Can you guys try the menu on this page?
http://www.expressobeans.com/index2.php

I am trying a different one that should support all these browsers.


works on safari now

well, the normal site works fine on safari, but NOT the link above, and NOT THIS PAGE HERE!!

sunsetbrew wrote:Great, i am putting into action now. Should be site wide before long.


I like what I see on the regular pages, but it's not quite everywhere yet!
-t
User avatar
morst
EB Team
 
Status: Active
Posts: 2864
Joined: Thu May 29, 2003 12:00 am
Location: SF
The information contained in this post does not necessarily reflect the opinion of Expressobeans.com (EB) and shall not be held to limit the rights of EB under the Fair Use Doctrine or any other federal, state, or local law which may be applicable.

Postby sunsetbrew on Thu Nov 04, 2004 2:57 pm

Tom, can you be more specific.
User avatar
sunsetbrew
Art Expert
 
Status: Active
Posts: 3613
Joined: Thu May 29, 2003 12:00 am
Image

Postby marshhouse on Thu Nov 04, 2004 5:20 pm

Damn!!

Either I've got alot of reading to do or something has gone wrong. It shows all topics as new and I know that ain't right.
User avatar
marshhouse
Art Expert
 
Status: Active
Posts: 1541
Joined: Tue Jan 20, 2004 1:00 am
Location: Almost Heaven

Postby marshhouse on Thu Nov 04, 2004 8:18 pm

Messages Box?

Is it there and I'm missing it?
User avatar
marshhouse
Art Expert
 
Status: Active
Posts: 1541
Joined: Tue Jan 20, 2004 1:00 am
Location: Almost Heaven

Postby sunsetbrew on Thu Nov 04, 2004 8:23 pm

marshhouse wrote:Messages Box?

Is it there and I'm missing it?


Actions menu for now....
User avatar
sunsetbrew
Art Expert
 
Status: Active
Posts: 3613
Joined: Thu May 29, 2003 12:00 am
Image

Postby marshhouse on Thu Nov 04, 2004 8:39 pm

sunsetbrew wrote:
marshhouse wrote:Messages Box?

Is it there and I'm missing it?


Actions menu for now....


Oops, sorry. I did miss it.
User avatar
marshhouse
Art Expert
 
Status: Active
Posts: 1541
Joined: Tue Jan 20, 2004 1:00 am
Location: Almost Heaven

Postby Foreverdrunk on Tue Nov 16, 2004 11:01 pm

A question. I have been getting PM's, but i allways come here through the main/home page. Shouldnt the envelope on the right top corner say something like new message? i put the mous over it and it reads "no messages" eyt i click on it and new messages were found.. Is this supposed to be like this?


Also i have a person saying they cant use any buttons except the FORUM one. He is on a MAC. Is this right? Or MAC users can check out the site?
User avatar
Foreverdrunk
Art Connoisseur
 
Status: Active
Posts: 167
Joined: Wed Jul 30, 2003 12:00 am
Space for rent. Please pm/email me. Thanks

Postby sunsetbrew on Wed Nov 17, 2004 9:47 am

THe pm icon changed when you have new messages but that only means "since the last time you checked". So if you click on the email links or use the popup option, you may never see it. It does not refer to how many onread messages there are.

The person with the browser problem should contact me so I can try to help them.
User avatar
sunsetbrew
Art Expert
 
Status: Active
Posts: 3613
Joined: Thu May 29, 2003 12:00 am
Image

Postby Bakedbeens on Thu Nov 18, 2004 1:46 pm

morst wrote:
asthma wrote:
sunsetbrew wrote:Can you guys try the menu on this page?
http://www.expressobeans.com/index2.php

I am trying a different one that should support all these browsers.


works on safari now

well, the normal site works fine on safari, but NOT the link above, and NOT THIS PAGE HERE!!

sunsetbrew wrote:Great, i am putting into action now. Should be site wide before long.


I like what I see on the regular pages, but it's not quite everywhere yet!
-t


Here's the error message that came up in the popup when I tried that link using IE6:
DropDownMenuX.init(1) failed. Element 'menu1' does not exist.
User avatar
Bakedbeens
Art Connoisseur
 
Status: Active
Posts: 350
Joined: Sat Aug 16, 2003 1:00 am
Location: Madtown, WI

Previous

Return to News



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests